Любов ли бе да я опишеш, панаир ли бе?! Сагата между Мария и Миро Дзвера очаквано взе, че приключи. С развод. Решението и молбата за разтрогване на брака уж бяха на певицата, но последната не е особено щастлива и облекчена от факта.

И разбираемо - кой сега ще й купува Ламборджини, кой ще я води по почивки, кой ще й даде париии... ?!? Да, мъже бол, но и годинките си вървят, а Мара Отварачката прехвърли 40-така, плюс това репутацията не е като на девица, или на Мария Кюри. Всички тези неща работят в неин ущърб и явно тя го осъзнава твърде добре.

Може би и затова я удари нервата и аха да изпадне в криза на въпросите на журналисти за развода. "Няма да говоря, нищо няма да коментирам и не ми се бъркайте! Мисля, че имам това право, нали - да не говоря за личния си живот", изрепчи се и се заинати Мария, която иначе е предимно мила и любезна с медиите.

Дори приближени до чалгаджийката са категорични, че най-големият й страх не е загубата на самия Мирослав Соколов, а загубата на тлъстата му банкова сметка. "Докато намери нов будала... ако изобщо намери", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com