Връзката им, после съвместното им съжителство, а сега и раздялата, смело могат да се определят като трилър с елементи на хорър. Деян Донков и Радина Кърджилова вероятно са били кармично обвързани, смятат техни близки. В противен случай не биха търпели толкова дълго кошмарът, наречен от тях любов...

Както знаем, двамата вече приключиха окончателно отношенията си, а Деян дори изпъди бившата си от представлението "Любовникът", в което играеха заедно, защото не можел да я целува. Но може да я заплашва?!

Приятели на Кърджилова разказаха как незнайно защо, пияният Донков продължава да звъни по нощите на Радина и да ръси заплахи към новото й гадже. Да, вярна е информацията, че актрисата се влюби в младия актьор Пламен Димов, с когото дори беше заедно на море.

"Ще му размажа фейса и ще му разбия муцуната на това келеме!", крещял наквасеният Деян по телефона, а самата Радина заплашил, че ако не спре да го резили с въпросния, ще й стъжни живота - все едно досега не го правеше...

Кърджилова обаче не се поддава на изблиците му, защото ги познава до болка. Тя била щастлива и се чувствала за първи път в живота си наистина спокойна до мъж, тъй като Пламен бил коренно различен от агресивния Донков.

Източник: Crimesbg.com