Колко трябва да се мразиш, какви психични проблеми трябва да имаш, кой ти позволява да правиш това със себе си?! Това питат потребители в мрежата при вида на новите, а и стари, снимки на Андреа Иванова от Бургас, имаща претенциите да я наричат бургаското Барби. Какво Барби бе, моме, ти Барби виждала ли си и смяташ ли, че прилича на чудовището, на което си се докарала ти?!

Андреа влиза утре в кабинета на дерматолога, за да си постави рекордната 33-та вливка в това, което й се води уста, защото ние така не можем да го наречем. Тя буквално ще се пръсне - и откъм устни, и откъм обиколка на бюста, който също е наблъскала с кило силикон, а скоро се кани да тури още толкова.

Ще експлоадира: Ужасяващата Андреа Иванова вече с 33-та вливка! (ето какво още си направи - ШОК СНИМКИ)

Нещо повече - Иванова обеща на последователите си да се появи скоро и с нови скули. Но разбирайте - не скули, а две яйца, сложени на бузите й, защото гледката ще е точно такава - уродлива. Андреа обаче още вярва, че има последователи не, защото й се смеят, а защото я харесват. Самата тя се харесвала и я снимали от Германия...

"Че как няма да те снимат от Германия, ма?! Те и от Нова Зеландия ще дойдат да те снимат. Че къде да видели някой доброволно да плаща, за да го направят на Франкенщайн?! Какво смяташ да правиш с живота си изобщо, докъде ще стигнеш, но най-важно - къде са ти близките и защо ти позволяват това?!", потресени са в нета.