Делото срещу вече бившия мъж на Мария - Мирослав Соколов тепърва ще тече, за да се докаже дали той е бил и е реална заплаха за здравето и за живота на певицата. Знаем, че Миро Дзвера прекара 72 часа в ареста, а после беше пуснат, заради това, че здраво ошамари жена си - уж от ревност.

На делото пред магистратите обаче лъснаха истини, които могат да обърнат изцяло нещата. Адвокатът на Соколов разкри, че заплахите с пистолет, за които се твърди, че Мирослав е отправил на Мария преди сватбата, са лъжа. Или те са лъжа, или певицата не е добре с психиката.

"Вие вярвате ли, че ако Мария е била заплашвана по този начин, щеше да се омъжи за Мирослав?! Коя жена, ако е адекватна, би го сторила?!", пита адвокатът. След което стана ясно и още нещо, потвърдено от самата Мария.

Мара Отварачката лично признала пред органите, че двамата с мъжа й изразявали чувствата си чрез леко "физическо насилие". Тя самата обожавала да го хапе, да го блъска и да го дере като това показвало страстта и желанието й. В моменти на "разгорещяване" двамата си причинявали неща, които за други хора можели да се сравнят с насилие.

Самият Соколов хвърли адска бомба пред съдията като заяви, че много обичал жена си. "Аз обичам Мария и то силно. Никога не съм искал да я наранявам, искам да е щастлива", отсече Соколов, който след ареста се върна при бившата си съпруга Вая.

Интересно е как Вая ще реагира на тези му думи и изобщо как ще завърши цялата тази латино одисея.