Допреди месец Светлана Гущерова пазеше децата си от хорски очи така, все едно са осмото чудо на света, а днес все по-често качва техни фотоси и видеа. Да, личицата им отново не са на показ, но и основната идея на Гущеровица е друга. За нея трябва да се виждат само дрешките и играчките на хлапетата.

Както знаем, бракът на Светлана и Християн Гущеров се клати яко, а бившата плеймейтка всеки ден говори все по-несвързано и алогично. Днес тя напуска своя Мечо и подава молба за развод, утре се връща при него и твърди колко го обича, а вдругиден отново бие тъпана, че край - връщане назад нямало...

Поведението й задмина и това на Мария с Миро Дзвера, но реално най-шокиращото от хрумванията на Светланка е как да "го играе" с децата си, за да не й ги вземат.

Сещаме се, че при един развод, съдът ще вземе под внимание, че за разлика от Християн, който все някак може да се оправи финансово, Светлана не може. Тя няма и ден работен в живота си, а начинът, по който много умее да вади пари, изобщо не е подходящ за съчетаване с отглеждане на деца... не, че нещо, ама нали...

Затова и Гущерова използва да пуска снимки на отрочетата си със скъпи дрехи и играчки, за да се покаже като съвестен и кадърен за отглеждането им родител, ако се наложи. А и без децата при нея, нали знаете какви пари ще може да взима от бившия си?!

Източник: Crimesbg.com