Очаквано двете от тризначките удариха дъното

Вяра и Надежда от години живеят в Лондон и водят живот на клошарки. Те спят в кашони, занимават се със скитничество и просия, но не искат да започнат работа, нито да се върнат в родината.

Само третата сестра Любов се спаси от този начин на съществуване. Тя се задоми успешно, роди си дъщеричка и работи.

Любов не иска да знае, нито да вижда сестрите си, а и бившите риалити героини от Биг Брадър също са се дистанцирали от нея, като я обвиняват за всичкото зло, което се струпало на главата им.

Устатите благоевградчанки нямат никакво намерение да променят начина си на живот и разчитат на подаяния, за да оцеляват.

В последно време всичко, което изпросили по лондонските улици влагали в алкохол и тотално са се пропили, твърдят наши сънароднички на Острова.

 Преди време Вяра и Надежда, които са се прекръстили на английските си варианти на имената Хоуп и Фейт, обвиниха хазяина си, че ги е изнасилил, защото искаше да ги натири заради неплатени наеми.

Според тяхна съседка обаче двете сестри крадели и се договаряли с различни хора да си плащат в натура. Те дори заплашвали мъже, че ще ги обвинят в изнасилване, понеже законите в страната позволявали да го правят.

Източник: Лупа.бг,Crimesbg.com