По-скоро от очакваното дойде краят на връзката между Евгени Генчев и Валерия Георгиева. Двамата годеници не само няма да се женят, но и по всичко личи, че не могат да се гледат. Дотолкова, че Валерия открито призна чувствата си към друг мъж, а пианистът на няколко пъти отсича: "Не я знам къде е и какво прави"...

Георгиева показа, че е влюбена в непознат, но доста симпатичен момък на име Николай Антонов, в чиито прегръдки бе дори на рождения си ден. За сравнение ще напомним, че кучкарката просташки напъди Евгени, който искаше да я прегърне, но се е навряла цялата във въпросния Николай - сами виждате това от фотото.

Сензация: Евгени и Валерия се разделиха, тя призна чувствата си към Николай Антонов! (СНИМКИ)

Снимката с Ники не е в Инстаграма на Вал, защото тя още спазва уговорки към предаването, но фотото е в неговия профил, с нейното "Обичам те" към него, придружено от сърце.

Има и още нещо - Валерия беше на концерта на Евгени в Пловдив, но само за официалната част, а после си замина. Същото ще се случи и на другите му два концерта - тя ще отиде, защото има договорка с предаването да е там. В момента Генчев е в Бургас, а на въпроса "Къде е Валерия?", отвръща троснато с "Не знам".

Източници от екипа на предаването също потвърдиха, че двамата са скарани жестоко и не си говорят от известно време.