Горещите новини около германската легенда Михаел Шумахер не спират

Бившият му съотборник от Формула 1 съобщи сензационна новина. Джони Хърбърт разкри любопитни подробности около здравословното състояние на Шумахер.

„Някои неща за Михаел разбирам от втора ръка. Но чета между редовете. В нашите кръгове се говори, че Шумахер вече можел да седи на масата си и дори да вечеря със семейството си.Но не знам със сигурност дали това отговаря на истината“, каза британецът, който е карал за Формула 1 в периода 1989-2000 година.

Сензационна новина!Бивш съотборник на Михаел Шумахер разплака света (Снимка)

Бившият състезател и близък приятел на седемкратния шампион от Формула 1 сподели още, че от семейството не е изтекла никаква информация. Докато бил здрав, Шумахер също пазел зорко личното си пространство и не бил склонен да споделя какво се случва с най-близките му хора.

Информацията за състоянието на германския състезател наистина е много оскъдна. Той пострада тежко, като удари лошо главата си на ски пистата преди десетина години, на 29 декември 2013 година.Тогава шампионът падна в снега в Мерибел, Савоя.

Бившият пилот на Формула 1 карал ски на место, където предния ден паднал много малко сняг.Преди две години съпругата на Шуми-Корина заяви, че той много им липсва.

„Различен е, но го има. Той е тук и това ни дава сили. Но липсва на мен, децата, семейството, на всички около него. Всеки ден“, заяви съкрушената му половинка.

Източник: Гонг.бг