Край! Последната раздяла на Мария и Мирослав Соколов е категорична и връщане назад няма. Поне това даде да се разбере певицата в ефир, пред водещия Мон Дьо днес. Никога досега тя не е говорила за брака си публично, дори и след побоя, който й нанесе съпругът й преди време.

Мария и Миро Дзвера са разделени явно от няколко седмици, може би и повече, а тя твърдо обяви, че се връща на работа. Мара Отварачката призна, че да се откаже от сцената е било най-голямата й грешка, но идеята за това не е била нейна, а на мъжа й.

"Той ми постави условие - или да съм с него, или да пея. Аз направих компромис и това е най-гадното нещо, което съм правила, чувствах се като парцал. Ако един мъж е истински мъжкар, ако е силен, той ще те прави щастлива, а няма да ти поставя такива условия", казва Мария. Тя призна и че е страдала много, че е понасяла удари от мъжа си - и физически, и вербални, но е вярвала, че има любов. Е, оказало се обратното.

"Да, била съм и на колене пред този човек. Защото съм вярвала, че една жена не може само да се опъва и да показва характер. Вярвала съм, че той е мъж, а аз момиче и е добре да остана такова, затова съм била на колене. Но останах излъгана от човек, който лъже и винаги е гледал как и къде да ми изневери", втрещи певицата.

Засега обаче тя не заяви, че е подела мерки за развод, защо ли?!..

Източник: Crimesbg.com