В супер хотел с пет звезди се похвали, че нощува Антония Петрова. Застаряващата Мис България от 2009-та година е с мъжа си в Кан, където са отседнали в луксозния "Маджестик", а апартаментът, който са наели, е с изглед към морето и струва 3000 на вечер.

Разбира се, там има и стаи за по 500 лева, които обаче гледат към града. Как Тоца ще си позволи да се "изложи" с нещо подобно, молим ви се... та тя е кралица. Не я бъзикаме - сама се беше провъзгласила за такава навремето в нета. Кралица, кралица, ама по-скоро жива магарица... или, да си го кажем направо - дива селянка.

В това се увериха масово потребители, видели фотосите на Тоца, която, от мания да се показва, дори не е усетила, че демонстрира пълна свинщина около себе си. Тя и Ивайло Батинков са сами в Кан, без децата, така че нищо не може да обясни и оправдае кочината, която се вихри в стаята им.

То не са хавлии, разпилени по леглото и пода, то не са намачкани чаршафи, кърпи и прочие натурии, които ясно личат в кадъра. Това говори само за едно - че семейство Батинкови така са свикнали да живеят в мръсотия и свинщина, че не им прави впечатление и дори не се замислят какво ще си кажат хората.

"Явно в къщата им е пълен бардак и ако не почисти някой друг, вероятно си викат фирма, ще затънат в собствените си л@йна", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com