От голямата любов (поредната такава) на Мария скоро ще остане само блед спомен. Миньончето на чалгата е подало документи за развод с Мирослав Соколов, а самата тя е премахнала фамилията г-жа Соколова и си е върнала моминската такава. Всички общи снимки и спомени с Миро Дзвера в профилите й също са изтрити, което говори, че решението й е окончателно.

Всъщност това не е изненада за никого, още повече след поредицата от скандали и побои от страна на Мирослав към нея и интервюто, което даде тя пред Мон Дьо преди седмица.

В него Мара Отварачката призна, че е сглупила като се е вързала на ултиматумите на един мъж, който не бил истински мъж и който я заставил да прекрати кариерата си. Ако иска да е с него, разбира се...

Това ще е третият поред развод на певицата, която първо се разведе с бащата на щерка си - Митко Андонов, после с милионерския син Християн Гущеров, а сега и със Соколов.

При все, че Мария е прехвърлила 40-те години, ще й става все по-трудно да намери богат "балък", който хем да я издържа, хем да й угажда, хем да й търпи нрава, коментират потребители в нета. Тя обаче едва ли ще се откаже да търси поредната любов.