Хубавицата хвърли в шок съквартирантите, никой не очакваше!

Златка Димитрова успя да хвърли в шок съквартирантите и най-вече Киро Скалата и Ели, пред които загатна, че е... бременна. Това се случи снощи, когато Черната Златка седеше около масата с Киро, Ели и Лео, и четиримата си бъбреха сладко.

Изведнъж Злати се сети нещо и се стресна. В следващия момент тя доближи микрофона си към устата и на няколко пъти помоли Биг Брадър да й предостави фолиева киселина, защото нейната вече свършвала, а не можела без приема й.

Киро Скалата първо се пошегува като я попита: "Що ти е тая фолиева киселина? Да не страдаш от малокръвие?!", но миг по-късно се плесна по челото и ококорен извика: "Или си бременна?!".

zlatiЕли на свой ред потвърди, че фолиева киселина се приема от бременните жени или поне от такива, които възнамеряват да заченат възможно най-скоро. След това и двамата погледнаха Злати с намерението да й честитят, а тя не отрече нищо, само се усмихна и изтимаро се изниза от фотьойла.

Скалата и Ели изприказваха сума ти истории за времето, през което жената на Киро чакала дете и за тежките бременности на Ели, а Злати само се подсмихна: "Не, бе. Още не съм. Но това чакам за Коледа!".

Дали е, или не е бременна красавицата, тепърва ще стане ясно. Но важното е, че самата тя призна, че вече е готова за родител и се надява гаджето й Миро да сбъдне мечтата й още тази година.