Преди седмици Михаела Маринова направи нещо нетипично за нея. Певицата се осмели да признае в ефир, че е открила истинската си любов, но това не й носи щастие, защото тази любов се оказала невъзможна. Да, Мишето не уточни подробности, но не беше и нужно.

Коя любов е невъзможна, освен забранената?! Забранена, защото мъжът, когото обича, се оказа семеен, че и с деца. Тъжно, но Маринова е била отлично запозната с това от самото начало на аферата си с него. И ето, че краят на тази афера вече настъпи. Това разкриха близки до певицата източници, признавайки, че Михаела е съсипана.

Оказа се, че дни след изявлението й в ефир, въпросният "рицар" се е изплашил и дори побеснял, че Мишето вади на показ толкова лични неща. Той винаги е бил ясен с нея и многократно й казвал, че няма да остави жена си и да се разведе, затова и тя проплака, че любовта им е невъзможна.

Като всяка влюбена жена обаче, Михаела таяла малка надежда, че в крайна сметка щом той я обича, с времето ще се преборят за тази любов и ще се съберат. Уви - господинът я натирил по грозен начин, разказват източниците.

"Скандалът, който й вдигнал, е бил голям и неочакван за нея. Обвинил я, че наранява семейството му и му съсипва живота, а после й е казал директно, че тяхната заигравка е била дотук. Оставал при жена си и децата, които обичал", предават източниците.

А Михаела изпаднала първо в ярост, а после в отчаяние като осъзнала, че де факто влюбената е била само тя, докато той просто се е възползвал от нея, един вид като трофей.

Източник: Crimesbg.com