Радина Кърджилова заживя на село в опит да избяга от суетата на града, но ще остане там само до края на лятото.

 

Наесен тя отново ще се върне в столицата, тъй като децата й трябва да посещават ясла и училище. Към днешна дата обаче актрисата се радва на спокойния живот в провинцията. Посетила е и пещера „Магурата“ в Белоградчик.

 

Преди да отпрашат на село, Радина и половинката й Деян Донков били на море, където обичат да прекарват времето на каравана или на палатка, за да са близо до природата. Актрисата споделя, че по този начин се грижи за психическото си здраве и успява да се отърси от стреса.

 

Радина Кърджилова заживя на село

За никого не е тайна, че на по-млада възраст тя имала продължителни епизоди на депресия, гарнирани с анорексия. За щастие този проблем вече е останал зад гърба й. Тя е разказвала неведнъж, че е успяла да се пребори с този проблем чрез йога и медитация.

 

След като се върна отново към правилните хранителни навици, тя вече не прилича на вейка. Само допреди няколко години тя изглеждаше като движещ се скелет и поради тази причина мнозина сметнаха, че страда от анорексия. Не тежеше повече от 45 кг. и сякаш живецът бе изпарен от нея. След като на бял свят се появиха двете й деца обаче, тя се посъвзе и сега се чувства значително по-добре.

Източник: Уикенд