Радина изненадващо разви неподозиран бизнес нюх и се опаричи, след раздялата с бащата на двамата й синове. Така само в рамките на няколко месеца, иначе чувствителната и крехка на вид актриса, превърна страниците си в социалните мрежи в добре смазани машини за привличане на парични потоци. Запознати издават, че въпросните финансови постъпления към момента са в пъти по-високи в сравнение с припечеленото от театъра и киното.

 

Само преди дни стана ясно, че Радина се е сдобила с поредния си голям клиент, който й  плаща за реклама. Това е компания за производство на кучешка храна. Тъй като актрисата от години е позната като любителка на четириногите, въпросната фирма е решила да й предложи да храни кучето си с нейните продукти и да й плаща за това.

Точно колко и е предложила, е фирмена тайна, но се знае, че инстаграм звезда като Александра Богданска взима 1000 лева на снимка. Тя има 577 000 последователи, докато на Кърджилова засега са само 87 000, така че едва ли може да разчита на сума като на Алекс. Но дори и да е наполовина, пак е достатъчно, за да може актрисата да събере няколко пъти повече от хонорари в социалните мрежи, отколкото от заплатата на сцената. Смята се, че като звезда в Народния театър, тя има по-отбрана и квалитетна аудитория от инфлуенсърките като Богданска, които са известни просто защото са известни, така че фирмите са готови щедро да развържат кесиите, когато  й предлагат договор.

 

Преди по-малко от месец Радина пътува за Париж, след като я избраха за българското лице на една от най-големите френски модни марки. Сега актрисата носи и рекламира френски дрехи, парфюми и аксесоари. Една от българските също разчита на нея за реклама, както и верига магазини за очила, световна марка за кухненски уреди, световноизвестен козметичен бранд който традиционно използва актьори за своите реклами, серия луксозни дамски чанти, хранителни добавки и още много търговски марки.

 

И това не е всичко. Радина е започнала да приема покани като водеща на събития, което означава няколко хилядарки само за 2-3 часа работа. Допреди година това бе немислимо за нея. Тя залагаше строго на драматичните си роли, а извън работата си – на ролята си на половинка на Деян Донков и майка на двете си деца. Кърджилова като че ли се страхуваше да разгърне потенциала си, за да не засенчи в нещо бащата на синовете си. Година след раздялата с него, а вероятно и под влиянието на новия си любим Пламен Димов, тя все повече се превръща в истинска звезда – не само по популярност, но и по доходи.

Източник: Уикенд