Едва ли за някого е останало незабелязано, че откакто се раздели с дългогодишния си партньор Деян Донков, Радина Кърджилова направи редица промени във визията си. Тя отряза дългата си коса, изруси се и изду джуки. Прави впечатление, че напоследък устните й са още по-големи, макар че все още са доста далеч като размер от тези на Мара Отварачката.

 

Доскоро звездата разчиташе само на естествената си красота, но разлъката с бащата на децата й я подтикна да направи някои подобрения. Новият й любим Пламен Димов пък много харесвал блондинки и заради него изсветлила кичурите си.

Очевидно е, че Радина е в период на трансформация и външният й вид е само част от промяната.

Като по-млада Кърджилова имаше продължителни епизоди на депресия, бореше се и с анорексия. За щастие, тези проблеми са вече зад гърба й. Тя е разказвала, че е успяла да преодолее тревожността си с йога и медитация. С тези практики поддържа духа и тялото си в момента.

 

След краха на отношенията с Деян актрисата разцъфна. Запознати издават, че той има доста труден характер и я потискал. Имал и проблеми с алкохола. Под въздействието на спиртните напитки дори, се случвало да изневерява. Така Радина взела трудното, но добре обмислено решение да се разделят.

 

Доскоро Донков бълваше злостни коментари по адрес на бившата, но сега се е кротнал. До средата на ноември той ще бъде в Бургас, където репетира нова постановка. Успява обаче да намери време и за синовете си. Виждат се предимно през уикендите.

 

Докато момчетата са с баща си, Кърджилова се отдава на романтични мигове с новото си гадже Пламен. Актьорите се държат като влюбени ученици, коментират техни колеги. Звездите изобщо не се притесняват да се опипват и целуват на публични места. Припомняме, че неотдавна двамата бяха засечени да се разхождат хванати за ръце в центъра на София.

 

Откакто со раздели с Деян, Радина залага на доста по-секси и провокативна визия. Говори се, че бившият й бил много ревнив и тя се съобразявала с мнението му, но с настоящия нямала такива проблеми. За това свидетелства и новата й фотосесия. На кадрите актрисата позира само по бельо.

 

Кърджилова казва, че една жена трябва да се грижи за визията си и да не се занемарява.

„Всяка сутрин спортувам, грижа се за тялото си, храня се здравословно. Това ми носи друг тип самочувствие. За мен е важно, когато една дама роди и влезе в 30-те, да отделя повече внимание на външността си. А пък една актриса винаги трябва да изглежда добре, да се чувства добре в кожата си“, коментирала е блондинката.

 

Кърджилова е споделяла, че от всичко най-много мрази лъжата: „На мен не ми се удава да лъжа. Случвало се е да го правя като ученичка, но нашите винаги ме хващаха. Хората, които лъжа, са страхливци!“. С тези думи тя вероятно се опитва да засегне бащата на децата си, който много пъти й е слагал рога.

 

В началото на романтичните им отношения преди години Донков се държал като истински джентълмен с актрисата и така я спечелил. Тя отишла с приятелка да го гледа в представлението „Дон Жуан“, но недоумявала какво пък толкова му харесват жените. След като го видяла на сцената, последвала и лична среща. Артистът спечелил блондинката с поведението си на кавалер, но по-късно показал и другата си страна. Тогава обаче Радина вече била влюбена в него и не успяла да го зареже. След известно време се появили и двете им деца – Христо и Йоан.

 

Въпреки раздялата Деян не е изоставил хлапетата и полага грижи за тях, но отношенията му с бившата все още не са розови, издават хора от обкръжението на звездите.

Източник: Уикенд