Отдалеч се вижда, че Радина Кърджилова сияе от щастие до новия си приятел Пламен Димов. Аркашите вече не крият любовта си и дори ходят по улиците, хванати за ръце. Подобна демонстрация се струва твърде странна за мнозина, предвид че Деян Донков все още страда за бившата си половинка, която го замени с лекота в леглото с доста по-млад колега.

 

Тези дни Радина и Пламен били засечени в центъра на София, докато разхождат кучето. На лицата и на двамата греели широки усмивки, които ставали още по-широки в пристъпи на нежност, каквито изобщо не липсвали. Младокът Димов току хващаше за ръка Радина и преплели пръсти, двамата си шептяха: „Обичам те!“.

В един момент Пламен дори си позволил да хване Радина за дупето насред улицата.

За тура си из центъра на София, Радина се била издокарала с шарен панталон, съчетан с бяла риза. Пламен пък бил пременен в дънкови бермуди и тъмни очила, а в лявата си ръка стискал хартиен плик с покупки. И двамата с актрисата били обути с ниски бързоходни обувки, за да припкат лежерно по столичните тротоари.

 

Откакто разкара пиянката Деян Донков, Радина изглежда доста разхубавена. Заради редовните им скандали с Динката, преди тя винаги бе умърлушена, заради което не позволяваше на красотата й да изпъкне.

 

И макар в арт средите на Пламен Димов да му се носи славата на плейбой, Радина крои планове да го задържи до себе си. Блондинката дори възнамерявала да му роди дете, та да не може да й избяга, но изглежда й убягва фактът, че той заряза бившата си половинка именно с бебе на ръце.

Източник: Уикенд