На по-младия си приятел се обясни в любов Радина Кърджилова, при това го направи публично. Актрисата, която години наред беше отдала сърцето и душата си на Деян Донков, на когото роди и две деца, днес май леко преигра.

Това е мнението на нейни колеги и потребители, след прочувственото излияние, което направи за Димов. И го увери, че друг не била обичала така в живота си... Верно ли?!

"Обичам те така, както не съм обичала друг в живота си. С такава страст и дълбочина... И не искам друго, освен да съм с теб, да гледам усмивката ти и да чувам гласа ти", написа като цитат Радина. Въпреки че постът й е трансформиран от думите на Джералд Даръл към жена му, ясно е за кого го написа Кърджилова.

За мнозина това се стори сладникаво и нелепо, още повече, че е редно мъжът пръв да покаже любовта си към жената и не, в това няма нищо остаряло, така е правилно. А Пламен Димов още дума не е обелил никъде, въпреки че Радина му се разлива влюбено на талази...

"Що ли си мислим, че Радина прави театър и да, може и да има чувства към Пламен, но големият й зор е да накара Деян да се ядосва и да ревнува. Не била обичала тя... в огъня влизаше за него", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com