Все по-несравнима, за жалост по глупости и простотия, става чалгарката Мария. Дали това се дължи на някаква криза на възрастта (макар да е още млада), или е следствие от тежката ръчица на Миро Дзвера, но миньончето изперка.

След като даде няколко интервюта в медиите и сподели как е простила на мъжа си боя, заплахите и обидите, защото, видите ли, човек ако обича, прощава всичко, тя втрещи с нещо още по-нечувано. Била му признателна! На него - на Мирослав Соколов, който я третира като животно... Е, думи нямаме!

Преди минути: Мария се пусна по г@л з@дник и изцвили: Признателна съм на мъжа ми! (вижте потреса - СНИМКИ)

"Признателна съм на мъжа ми. За мен той е всичко - той е любовник, той е брат, той е баща, той е приятел, не мога без него. Всеки път, когато имам проблем и не искам да тревожа роднините си, които живеят далеч, мога само на Миро да разчитам и той винаги е там за мен", цвили от радост и благодарност "признателната" Мария.

Преди минути: Мария се пусна по г@л з@дник и изцвили: Признателна съм на мъжа ми! (вижте потреса - СНИМКИ) - Снимка 2

Сигурно от благодарност тя се пусна и по г@л задник преди часове в мрежата като изуми всички с кльощавото си тяло. Мара Отварачката буквално е две шепи човече, а и колкото е дребна, представяме си как може да я размята като прани гащи нейният благоверен. Всъщност не искаме да си го представяме...

Но, както тя самата сподели многократно - Соколов знаел как да се извинява - с подаръчета, почивки и пачки в кеш. Всеки сам да си го тълкува...