Възмутени родители надават вече вой в мрежата, настоявайки да бъдат забранени пошлите и вулгарни снимки на родните певачки. Особено на Мария, която тези дни надмина себе си.

След като чалгарката открито заяви, че насилието на мъжа й Миро Дзвера над нея, не било нищо лошо, а тя дори харесвала грубостта, шамарите и обидите, последваха куп нейни фотоси в мрежата.

Преди минути! Мария показа на тийнейджърката Марая урока: Как да се държим като пача! (ПОТРЕС СНИМКИ)

На тези фотоси Мара Отварачката не е в типичния си стил, показвайки маркови дрешки, а е разголена и откровено пошло изглеждаща. Днес тя на два пъти се показа полуг@ла - първо се появи по розово бельо в банята, а сега, преди минути, се разчекна и от дивана в хола си.

Преди минути! Мария показа на тийнейджърката Марая урока: Как да се държим като пача! (ПОТРЕС СНИМКИ) - Снимка 2

Марчето е наденала диоптрични очила, съчетани отново с предизвикателно бельо и е само по черни чорапи върху кльощавите си къси крачета. Гримът, позата и излъчването й са ясни - ела и ме... сещате се. И това нещо се показва в мрежата, пред очите на хиляди ученици и подрастващи.

"Да не говорим, че тази жена има дъщеря в пубертета. И какъв урок й изнася - "Как да се държим като пача" ли?! Вярно е, че то детето от нея друго не е видяло досега, но не искаме нашите деца да гледат това! Позорно и срамно е всеки път да се стремиш само към едно - да приличаш на откровена уличница", беснеят родители в нета.

Източник: Crimesbg.com