Рени Александрова Гайтанджиева е на 53 г. вече, а продължава да се държи като тийнейджърка, жадна за мъжки ласки. Това стана ясно от нейно фото, което публикува в социалните мрежи.

Певицата се е излегнала по корем и се вижда ясно, че носи прашки. По този начин очевидно тя се надява да привлече мъжките комплименти, но истината е, че не й отива на годините подобно поведение.

Освен това Рени е и майка на две момчета, които вече са на немалко години и разбират всичко много добре. Не мисли ли, че с подобни публични снимки излага синовете си в училище и подигравките ще валят, създавайки им комплекси, че майка им е „лека“ жена.

Фолк дивата обаче никога не е бликала от много интелект и ум. Това се видя най-ясно по време на "ВИП Брадър" преди 6 години, когато се изложи тотално с празните си приказки и неадекватното си поведение.

Според мнозина всичко това й коства да има постоянен партньор до себе си. С бащата на децата си Борис се раздели отдавна, като той остана в чужбина и изобщо не се сеща за семейството си. Оттогава Рени не може да направи сериозна връзка с мъж, но големият й проблем е, че тя търси богаташ, който да й помага с парите, защото е закъсала финансово.

В Брадъра дори се опита да свали Валентин Михов, въпреки че той е доста по-възрастен от нея, но тя е готова на всичко, за да си намери любовник със солидни доходи.

Източник: Телеграф