Валери Божинов ама друг път!

Валери Божинов бил любимият на модела Моника Валериева. Да, ама друг път! Самата красавица отрече клюката, че има някакви отношения с мъжа на Николета Лозанова и дори се изсмя с искрено пренебрежение и от сърце на клюките около нея и футболиста.

Истината е тотално различна и тя бе потвърдена от самата Моника пред сайта хотарена.нет. Да, красавицата наистина е влюбена, но не във Валери, а в Деан.

Деан Дачев е в устите на клюкарите като един от най-маститите тузари в бургаско, пише сайтът kliuki.net. Двамата са увековечени дори на снимка, която вече е разпространена във виртуалното пространство. Те често са засичани заедно от очевидци, но все още не са заявили за отношенията си публично.

monikaЗапитана дали има нещо общо с Деан, Моника Валериева отговори по телефона, че желае да си спести коментарите, свързани с личния си живот, но заяви, че това, което медиите разгласяват за нея и Деан не е лъжа.

Сами преценете дали двамата имат връзка или не, макар че на практика Моника сама се издаде.

А НиЛо вече може да се кротне и спи без успокоителни, щастлива, че никой не протяга ръка към съпруга й. Поне не и прелестната Моника Валериева. Тя си е намерила своето момче.