Мария се пусна със странни петна по лицето и шашна потребителите!

Мария втрещи почитателите си, като се показа с огромни кафяви петна по лицето си в Инстаграм. Певицата обаче не страда от сериозно кожно заболяване, а просто се щракна по време на една от разкрасителните си процедури. [caption id="attachment_439003" align="alignright" width="223"]Мария Пайнерката Мария успя да шашне феновете си в мрежата[/caption] Все пак решението да се пусне неглиже е доста странно за изпълнителката, която много държи на външния си вид и винаги позира нагласена от главата до петите. Може би причината е слабото представяне на последната й песен, въпреки че тя и откритието на Тимати Rambl вече са в световните сайтове за музика.

Повод затова е най-новото им парче “My krichim”, което може и да се върти по редица международни чартове, но в България почти никой не го забеляза.

Пиарът на Мария твърди, че песента се радва на голям успех в Русия, а нашенката има шансовете да се превърне в международна сензация. Но стрийминг платформата A1 Xplore Music обяви своя Топ 5 на най-предпочитаните заглавия от каталога на “Пайнер” през януари. В него дуетът на Мария на фигурира, въпреки че и петте песни са дуетни. Истински бум предизвика “Кой” на Ариа и Алисия, поставена под No 1. Песента звучи с голям успех, както в нощните клубове, така и от телефоните на феновете. “Параноя”, в изпълнение на Ваня и Меди, също бе забелязана от почитателите на поп-фолка. И през януари и заема второто място в класацията. Веднага след нея застава “новото ламбо” на Галена и Фики. Източник: hotnews.bg