Мария и нейният благоверен - Миро Дзвера са от няколко дни на Малдивите, откъдето, вместо да си почива и да се любува на света, Мара не спира да пуска смехотворни и доста пошли фотоси.

Преди ден тя шокира всички като показа как с Мирослав Соколов го правят във ваната. После се щракна сама в нея, а днес счете за много оригинално да се обясни в любов на мъжлето си - полуг@ла и ог@зена... Типично в стил Мара Отварачката, две мнения няма.

Поредната пошлост: Г@лата Мария се ог@зи на Миро! (показа си... - СНИМКИ)

"Обичам те", е написала с пръсти по пясъка чалгарката, очевидно насочено към съпруга й. Че как няма да го обича, като я води по света, купува й скъпи коли и щедро плаща за всичките й прищявки. А, да, забравихме - тя Марчето не искала луксозни коли, но Мирослав я задължавал (такива ги приказваше преди да замине пред Гала).

"Ех, заралийкеее... не се научи как да се държиш. Не ти отива на годинките вече бе, мила! Правиш се на изкусителка, после на девойче в пубертета, след това на скромна. Вземи се "намери" вече, пък реши коя си, пък ни дай да те видим и ние. Поне веднъж бъди себе си! Ааа... и спри с фотошопа", коментират потребители под снимка, на която крачетата на Мария са така допълнително издялкани с фотошоп, че изглеждат криви.

Ние лично не очакваме Отварачката да се променя тепърва, но това си има и плюсове - ще ни разсмива и занапред.