Търпението си има граници, дори и да те наричат Мара Отварачката, а и отдавна да си доказала, че можеш много да понасяш и да си мълчиш, ако те възнаградят със "сухо".

Е, понякога обаче чашата прелива и нищо не може да спре това. Вероятно подобна е и ситуацията с Мария, която яко се закани на мъжа си, че ако посмее да й сложи рога, ще го очисти - и него, и любовницата му.

"Присъдата е смърт. Ако този, когото обичам ме предаде с някоя фуста, това ще последва", зарича се Мария, която е изпраскала това още в интервю с Венета Райкова.

Мнозина обаче приеха на подбив думите й, защото певачката прости побой на мъжа си, та една изневяра ли няма да прости?! "Не, че нещо, но за мен милион пъти по-долното и гадно е да те бие, отколкото да ти изневери. Насилието е престъпление. Така че да ги разправя тия на оня, дето духа, не й вярваме", коментират в нета.

Помним как бившите мъже на Мара - Митко Андонов и Християн Гущеров не само й слагаха рога, а и си намериха светкавично втори жени след раздялата. Пък и самата Мария беше признавала открито, че Хриси, както го наричаше, й е изневерявал. При това го обяви публично.

Източник: България днес