Тази вечер в Къщата на Биг Брадър ще протекат първите за сезона елиминации. Трима от съквартирантите са номинирани и заплашени с изгонване и това са пищната Веселка Маринова, еротичната моделка Анджела и доставчикът на храна Николай.

Зрителите ще решат чрез гласуване кои двама от тях да останат и продължат в шоуто и кой да напусне формата завинаги. Източници от кухнята разкриха часове преди елиминацията, че този, който ще бъде изгонен, е Николай.

Оказва се, че той се ползва с най-малко симпатии от потребителите в нета, които поне до момента, настояват Анджела да остане във формата. След нея хора скандират и името на Веселка, а за Ники има най-малка подкрепа.

"Истината е, че хората смятат, че жените са по-големи интриганти и следователно ще са по-интересни за предаването, затова ще оставят тях. Анджела води, защото е еротичен модел и всеки се надява, че ще направи някакъв горещ спектакъл вътре. А Веселка е интересна с поведението си и огромното самочувствие, което показва", коментират източниците.

Николай се хвали с мускулите си и бебешкото си лице, но реално от тримата той има най-малък шанс да обере гласовете на публиката. Може би ако се състезаваше с друг мъж...

Източник: Crimesbg.com