Панайот Панайотов призна за своя смъртоносен порок

Легендарният изпълнител е един от най-възрастните участници в музикалното шоу „Като две капки вода“. 73-годищният певец е в завидна форма. Нея обаче тай дължи единствено на съпругата си Емилия.

Естрадната легенда среща единствената си съпруга нито много рано, нито много късно. По това време той е на върха на славата си и около него има жени, което го обожават. А той с удоволствие се радва на тяхното внимание.

Съпругата си среща в далечната 1983 на 19 януари във вече бившия  „Новотел Европа“. Там е и сватбата им, на 8 април 1984 година. Скоро двамата ще празнуват рубинена сватба,  а именно 40 години брачен живот.

За Панайот Панайотов съпругата му е точния човек, любимата жена, за която всеки би мечтал, която винаги го е спасявала от много неща и е заставала плътно зад гърба му.

„Пожелавам на всеки да има такава съпруга. Тя бди над мен като орлица. Грижи се аз всичко- от дрескода до здравето ми…Бях зависим от алкохола, направо си бях алкохолик.

Но пиенето ми влияеше зле, ставах сприхав, нервен, неадекватен, превръщаше ме в скандалджия. Но всичко това, зависимостта ми от чашката, преодолях благодарение на съпругата си.Тя разбира и се справя с всичко“, ни спира да хвали жена си Емилия естрадната икона.

Тя го е вдъхновила да създаде песните, посветени на нея, като „Шопкиня“,“Ема“ и „Емилия“. Признава, че би умрял за нея, ако се наложи. И не съжалява, че не са станали родители.

Източник: Лупа.бг