Мария Илиева е на сцената от десетилетия, а публиката не я помни с друго, освен с неизменната широка усмивка, която, понякога, чак премаля от сладост. Ами не може човек да бъде ухилен 24 часа в денонощие, коментирали са неведнъж потребители в нета, според които това е маска на певицата. А нравът й е съвсем друг...

Е, явно не са били далеч от истината. Мария Илиева показа, че може да бъде истински звяр ако я вбесят и го показа публично. Тя е попаднала на някакъв коментар от мъж в новото приложение към Инстаграм "Тредс", който коментар никак не е ласкав към нея.

"И какво ся?! Какво да правим с хората, които постоянно тръбят за себе си суперлативи и се определят сами като артисти, а де факто са... Мария Илиева", пише зевзекът, чиито думи по смисъл напомнят: "Милиони години еволюция и накрая - Джулиана Гани"...

Как Илиева е стигнала до този коментар, явно има очи навсякъде, но моментално скочи върху господина и го захапа яко: "Въх! Ама дайте му предложения на човека, моля! Дайте, току-виж се успокои и стане щастлив, защото сега явно не му се получава", побесня певицата.

Разбира се, мъжът й Александър Междуречки е станал свидетел на реакциите й, но той си я познава най-добре и отблизо, така че само можем да гадаем какви изблици е търпял от любимата си.

Източник: Crimesbg.com