В шок и ужас се е видял Алек Младенов след старта на риалити формата "Ергенът". Сякаш на горкия не му беше достатъчно да живее два месеца сред вечно кудкудякащи и празноглави мераклийки, ами още по-големи свраки са го накачорили в мрежата.

Самият той обясни, че преди време не е бил особено активен в платформите Фейсбук и Инстаграм, но това, което е видял сега, за единица време, е надминало и най-потресаващите му кошмари.

Цели групи от жени, млади и стари, денонощно му изпращат покани за приятелство, пишат му, предлагат му себе и и му изпращат фотоси, от някои от които можеш да си върнеш обяда и вечерята заедно.

Повечето дами все пак спазвали някакво приличие и пишели възпитано като му предлагали приятелство, задушевни разговори, канели го на кафе и твърдели колко му се възхищават. Има и такива обаче, които са явно толкова загорели, че му влизали с директни оферти за с*кс и... за да ги хареса... му показвали колко са горещи - директно изпращали снимки на голите си бюстове и дори гениталии...

"Това е отвратително, гнусно е! Ако не го гледам с очите си, никога няма да повярвам, че човешко същество може да падне толкова ниско", споделял потресеният Алек.

Източник: Crimesbg.com