Чалгаджийката  и любимият й съпруг позират на фотоси от Виена. След като Мария и Миро Дзвера се събраха отново лихварят глези певицата досущ като кралица. След Монте Карло  двамата се озоваха в Австрийската столица, като се запознаха с най-известните културни забележителности, а после се разходиха с лукс файтон из центъра.

Отварачката и Дзвера шетат из Европа (Миро с дупка на коляното гушка наконтената  Мара на файтон , а тя се кефи – Фото)

Само дето  феновете на певицата забелязаха странна подробност от облеклото на нейния съпруг. Мирослав Соколов уж е богаташ и се облича само с маркови дрехи. Но този път се качи на каляската със скъсан на коляното анцуг.

Възмутени почитателите на Отварачката я засипаха с подигравки и казват, че съпруга й прилича на някой дрипльо с тази  дупка на коляното. Напомня им на емблематичния образ на Алеко Константинов „Бай Ганьо”, които явно е актуален и днес и не спрат с гаврите:”Марче, защо му е скъсан анцуга на мъжа ти, вземи му купи нов.”, „Този  мъж не ти отива, и него ли разори да ходи като някой фермер в каруца”, заяждат се с певицата фенове.

На Мария и Мирослав изобщо не им пука от подигравките в социалната мрежа. Певицата се скопосва до него като пет пари в кесия, а бабаита я е гушнал любовно. Все едно цяла Виена им е в краката.

Източник: Фейсбук