Новият мъж в живота на Радина Кърджилова е нямал същият късмет като нея да пробие в шоубизнеса рано-рано. Актрисата се прочу още на 24 г., когато изигра образа на Сияна в сериала „Стъклен дом“, излъчен по БТВ. Докато Пламен Димов от години е никому неизвестен и преживява само със заплатата си в Народния театър, която е повече от мизерна.

Въпреки това Пацо, както го наричат приятелите, успя да отнеме жената на големия Деян Донков. Радина от близо година е в леглото му, а от няколко месеца е напуснала мъжа си.

Проблемът е, че новата двойка рядко може да се радва на съвместен светски живот. Димов едва оцелявал финансово и затова с Радина се срещали само в дома на един от двамата. На актьора от Народния театър му било трудно дори да почерпи кафе половинката си.

С много молби все пак преди дни Кърджилова убедила гаджето си да излязат като нормална двойка на ресторант. В края на вечерта тя извадила дебитна или кредитна карта и платила цялата сметка, която била около 130 лв., твърдят очевидци.

Да плати Радина не се случвало за първи път. Лятото двамата влюбени, заедно с нейните синове Христо и Йоан, били на море. Говори се, че отново актрисата поела почти всички разходи, като той единствено платил бензина за пътя.

Разбира се, със заплата около 1000 лв. на Пламен няма как да му е лесно. На всичкото отгоре от тези пари трябва да отделя по 230 лв. за издръжка на 3-годишния си син, който има от проваления си брак.

Радина обаче била толкова влюбена в колегата си, че изобщо не забелязвала, че плаща всичко. Тя била много впечатлена от галантното отношение на Пламен към нея. Той бил изключително мил и любвеобилен. Нещо, което й беше чуждо с Деян Донков, който 14 години я малтретираше физически и психически.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com