Продуцентите на риалитито са разярени, при това с право!

Стари кадри на риалитито Биг Брадър шокираха България със скандални разкрития за формата, които разяриха процудентите, при това с пълно право. Тъй като фрапиращите измами в най-гледаното предаване могат рязко да намалят рейтинга му, който от последния сезон започна и без това стремглаво да спада.

Първото, което довериха бившите служители от екипа на Големия брат, е перманентната практика да се лъжат зрителите с несъществуващи реплики и скандали.

kynchev"Това е ежедневие. Вкарват някого от съквартирантите в изповедалнята, провокират го да говори различни неща, а после изрязват цели реплики и ги поставят в устата му, когато вече е извън изповедалнята. Така например човекът може да мие чинии в кухнята и да говори нещо, но зрителите чуват не реалните му думи, а тези, които са монтирани след това", обясняват източниците, пише Хотарена.нет.

Колосални били измамите и с хонорарите на звездите, които получавали обещаното, само ако са придобили слава и са допринесли за скандалите в риалитито. Тези, които се водели от скучните, много често оставали излъгани и не получавали нищо за участието си.

А ако някой опита да търси справедливост и да надигне глас срещу лъжата, от Биг Брадър веднага му измисляли нещо, което не бил спазил по договор и пак си измивали ръцете.

Върхът на всичко е разкритието, че продуцентът Нико Тупарев уредил победата на Златка Димитрова в последния сезон, тъй като двамата били стари приятели и често ходели заедно на почивки.