Ивайла Бакалова може да получи сърдечни проблеми или дори да изпадне в кома!

Страшно разкритие за Ивайла Бакалова ужаси близките й и го изправи буквално на нокти. Това разкриха близки до семейството на бившата Мис България източници, на свой ред разтревожени от новината.

А тя е, че Ивайла Бакалова е застрашена от сърдечни проблеми, получаване на чернодробна криза или дори изпадане в кома - това са думите на лекарите, които изрично предупредили Ивайла Бакалова за ужасяващите опасности, които я грозят от нейната зависимост, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_322414" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова е заплашена дори от кома ако не се откаже от хапчетата[/caption]

Защото - да, Ивайла Бакалова е пристрастена. Оказа се, че красавицата, която пострада тежко и счупи крака си на няколко места по време на "Къртицата", се е пристрастила силно към фентанила. Това е адски силно и предизвикващо зависимост лекарство, което Ивайла Бакалова пиела докато имала силни болки в болницата.

Днес обаче, тя не само няма болки, но вече може да се движи спокойно и дори заведе щерка си Рая на почивка в чужбина. Въпреки това Ивайла Бакалова продължава да взима хапчетата като бонбони, тъй като те давали сила, енергия и чувство на странна еуфория у пациента.

"Ивайла прекалява и това е страшно рисково за нея. Тя смята, че без хапчетата няма да се справи с грижите за дъщеря си, но това не е така. Говори й нейната зависимост, а не здравият разум. Когато лекарите й от Пирогов разбраха какво прави, изрично предупредиха и нея, и семейството й, че продължава ли да приема фентанил, рискува да получи чернодробни и сърдечни проблеми. А, пази Боже, и да изпадне в кома", потресени разказват близки приятели на Ивайла Бакалова.

С две думи Ивайла Бакалова започва да се превръща в зависим от опасните вещества човек, а с всеки ден ще става по-трудно да се освободи от тази си зависимост. Затова семейството й твърдо е решило ако се наложи, да прибегне дори до консултация с психиатър, но да спаси Ивайла Бакалова от самоунищожение.