Роксана твърдеше, че е изгубила детето си заради стреса в риалитито!

Участничката в риалитито по ТВ7 "Къртицата" - певицата Роксана разчувства цяла България, когато преди дни плачеше и твърдеше, че е изгубила бебето си заради преживения стрес в предаването. Самата тя настоя да излезе от "Къртицата", защото разбра, че е бременна. А дни по-късно плачеше за загубата на бъдещото си дете.

Всичко това обаче е на път да се окаже скандална лъжа, изфабрикувана от самата нея. Защото доказателства сочат, че Роксана не е пометнала в "Къртицата", а сама е убила плода си. Това научи вестник "Уикенд" от изцяло надеждни свидетели, кълнящи се, че детето на Роксана не е било от съпруга й Калин, а от любовника й, с когото тайно се виждала месеци наред.

[caption id="attachment_310646" align="alignright" width="300"]Роксана сама е махнала детето си, не е виновно шоуто или стресът от него, разказват свидетели Роксана сама е махнала детето си, не е виновно шоуто или стресът от него, разказват свидетели[/caption]

"Самият Калин подозираше за изневерите й и редовно я преследваше. Бихме могли да разберем, че си е намерила друг, защото Калин се държеше много зле с нея. Веднъж дори дойде в хотела й в Пловдив, където бе отседнала след участие, и се нахвърли върху нея. Така я захапа за бузата, че й потече кръв. Гледката беше страшна. Затова и е напълно разбираемо да реши да абортира, ако бебето е било чуждо", разказват близки на Роксана пред "Уикенд".

Уплашена от нежеланата си бременност, певицата Роксана решава да излезе от "Къртицата", колкото се може по-рано, за да отиде на лекар, действително да потвърди състоянието си, а след това да махне детето по най-бързия начин.

Източници твърдят, че точно това е и направила, ужасена от мисълта какво ще й се случи, ако съпругът й узнае, че носи отрочето на друг мъж в корема си. Самата Роксана говореше доста несвързано, докато обясняваше пред медиите как е пометнала заради стреса, което само по себе си навежда на идеята, че нещо в цялата й версия не е както трябва. Пълната истина обаче знае само тя, поне засега.