Да, това се очакваше. Появата на Валерия Георгиева на първия концерт на Евгени Генчев в Пловдив бе обявена още преди края на формата по телевизията. Ясно бе казано, че победителката ще бъде представена на публиката по време на музикалното събитие и нямаше мърдане. Вал пристигна от Плевен и зае челното място във ВИП-а на Античния театър.

Само дни след спазването на уговорката и присъствието й там обаче, тя оповести новина, която накара мнозина да се замислят, а други да се изхилят победоносно. Защото отдавна предвещаваха краха на телевизионните годеници.

Лично Валерия призна преди ден, че с Евгени Генчев не живеят заедно, а и скоро нямали намерение за това. "Да, заедно сме, но не живеем заедно. Малко сме от разстояние, но се обичаме", усмихна се Георгиева... Моля?! Правилно ли чухме?! Обичаш някого, той ти предлага годежен пръстен, а вместо да планирате сватбата, както бе обявено в предаването, вие си играете на гадженца, при това на стотици километри един от друг.

Близки до Евгени в Пловдив също потвърдиха вестта и не само - те разкриха, че Валерия не иска да припарва до дома на пианиста, без значение, че злата свекърва Светла Генчева не е в страната от седмици. Тя отишла да се грижи за внучетата си в Лондон.

"Евгени също не е ходил при Вал в Плевен, а скъпоценния й приют не го е виждал на живо. Това е повече от показно и доказателство, че тези двамката няма да ги бъде - не и за съвместно бъдеще", коментират източниците.