В последните месеци името на известния актьор се свързваше с побоя над актрисата Диана Димитрова. Тя използва медиите и социалните мрежи, за да разкаже подробно за насилието, на което е била подложена. Въпреки, че тя така и не назова името на насилника, мнозина спрягаха именно Юлиян Вергов.

И до момента все още няма официален коментар  или признание от актьора, което не попречи на мнозина да предположат, че с кариерата му е свършено. Запознати коментират, че в България нещата не работят по този начин, а дори предполагат, че рейтингът му се е повишил след скандала или както се казва „лоша реклама няма“.

Днешният празник на лозарството и на влюбените Вергов ще празнува със своята колежка актрисата Алекс Сърчаджиева, която овдовя преди 4 години.

Двамата ще са част от спектакъл за Деня на влюбените в Дома на културата Борис Христов в Пловдив. Ще им партнират и Ива Тодорова и Петър Антонов.

Представлението разказва за две любовни истории през погледа влюбените. 4-мата основни герои са готвач и собственик на заведение, неговата помощничка, по която той си пада, известен пианист и писателка.

В пиесата съдбите на четиримата се преплитат покрай книгата на писателката и те се сближават. Именно то поражда вълнуващи, красиви, а дори и нелепи и неудобни ситуации помежду им.

Източник: blitz.bg

Обрат! Вергов празнува Деня на влюбените със Сърчаджиева СНИМКА

Обрат! Вергов празнува Деня на влюбените със Сърчаджиева СНИМКА - Снимка 2