О, свещена простота! - възкликнаха потребители в мрежата преди минути, когато Мария публикува поредната си порция "умилителни" снимки за "идилията" й с Мирослав Соколов. Същият този Мирослав Соколов или Миро Дзвера, който тя даде на полицията, защото я смля от бой и й насочи патлак в главата.

Но, разбира се, това са подробности, кой ти обръща внимание на тези неща, щом после първо ти брои сто бона кеш, а после те води и на почивчица в Гърция. Именно от там, от Гърция, са и снимките, които пусна току-що Мара Отварачката и не пропусна да упомене, че това било любимото им място - "нашето любимо място", уточни тя, като отново натърти, че е с половинката си.

О, свещена простота! Мария изцвили: Вижте къде ме заведе моя Миро! (попиляха я + СНИМКИ)

Е, сега... няма да сме дребнави и да се чудим дали някъде между плацикането в морето, шезлонгите, омарите и коктейлите, на Миро няма да му се опнат нервите, пък да му се поизплъзне ръчицата и отново да я "погали"... Но вярно, миналия път я наби, щото я обичал - нали така обясниха и двамата - безценно!

О, свещена простота! Мария изцвили: Вижте къде ме заведе моя Миро! (попиляха я + СНИМКИ) - Снимка 2

"Леле, ама толкова си проста, че чак си жалка бе, Марче! На колко ли мъже в тоя живот си била боксова круша, само и само да ти купят два парцала и да те заведат на море... Много си зле, а най-пошлото е, че имаш дъщеря, момиче, което гледа и се учи от теб. Дано не закачи и тая ти черта, че... Дано има повече мозък!", попиляха я в нета.