В това, че са създадени един за друг и любовта им не е само в този живот, а и в предишни, са уверени Ивайла Бакалова и Веселин Денков. Двамата вече се радват на общото си дете - Вяра при все, че цял живот на Денков било внушавано от лекари, че не може да има деца.

"Сънувах и насън ми се яви Господ. Той ми каза, че ще имаме момиченце и че трябва да го кръстим Вяра", спомни си Ивайла в ефир. И призна, че когато вярваш, всичко е възможно. Дори и да имат още едно дете, за което лично тя е готова.

Самият Денков се появи в ефира, за да разкаже за любовта им и взриви зрителите с признанието, че е срещнал за първи път Бакалова в началото на хилядолетието. Видели се, той бил магнетично привлечен, но после всеки поел по пътя си и не станало нищо. Чак след толкова много години съдбата решила да пресече пътищата им отново и... магията станала.

"Най-трудно ми е било с нрава на Ивайла. Та тя има мъжки характер, за Бога! Това е прекрасно, не е лигла и е наистина мъжко момиче. Обичам това в нея, но и признавам, че не е никак лесно. Аз съм някак по-спокоен и по-балансиран", смее се Денков.

Другото, което сподели е, че никога не е искал името му да бъде в устите на хората и медиите, но със славата на Ивайла е нямало как да бъде иначе. Още обаче не може да свикне с това.