Всички знаят за комплексите на Антония Петрова или Тоца, както й казват, пък и й отива... Тези комплекси обаче взеха да се развиват и растат с всеки изминал ден, вероятно заради напредването на годините, та Петрова започна да прави истински безумия.

Сега, наясно сме, че тази жена от години не спи, за да следи какво се пише за нея в пресата и какво коментират хората по профилите й. Тя дори забрани за "простолюдието" коментари под постовете си във Фейсбук, а останалите и тези в Инстаграм ги трие постоянно.

Няма спане, няма почивки, няма време семейно - кой какво прави, Тоца е на линия и чисти ли чисти коментари, които не й харесват. И изведнъж реши, че и тя, видиш ли, ще започне да плюе по хората, пък и да им показва и снимките в нета.

И започна, бе. Полудя тотално. Коя друга светска личност би направила подобно нещо - ами никоя. И защо ли, защото си имат и личен, и професионален живот, за разлика от Тоцинка. Която комай се вижда с мъжа си само по почивки и фотосесии, а през другото време той се наслаждава на чужди ласки...

Сами виждате как Антония Петрова обижда хората за визията им, интелекта им и прочие, щото тя... нали... ослепителна красавица се е родила - вижте заглавната снимка от конкурса Мис България преди години, където е истинската Тоцка.

Източник: Crimesbg.com