Макар отдавна да не е в първа младост, Ники Кънчев далеч не трепери за здравето си като чичка пред пенсия. Дори напротив – вместо да полага усилия да се поддържа в кондиция с чайчета и фрешове, както правят наборите му, ветеранът на Нова тв се допингира с… алкохол, разбира се. 62-годишният водещ приема солидни количества, дотолкова, че кръвта му чак започва да кипи.

 

Преди броени дни бил изловен от папараци да пазарува алкохол и цигари в близост до семейното му жилище. Купил си две шишета водка и друго с вино, а още нямало обед. Журналистът от Червен бряг гледал махмурлийски, а видът му бил като на „вчерашен“.

В допълнение оредяващата му коса се веела разрошена, а под очите му се били образували огромни сенки.

 

Ники Кънчев пие та се къса

 

За посещението му в търговския обект, Кънчев се бил пременил с долнище на анцуг и червен суитшърт. След като напъхал водката и виното в торбата, която си носел от къщи, закрачил бързо, бързо към дома си, вероятно изгарящ от нетърпение да отвори някоя от бутилките и да си сипе.

 

Ники Кънчев пие та се къса - Снимка 2

 

В медийните среди отдавна не е тайна, че Кънчев е върл почитател на спиртните напитки. Колегите му от телевизията дори твърдят, че имал навика да си посръбва по време на рекламните паузи на водените от него живи предавания. Когато преди време му открили диабета, Кънчев намалил алкохола значително, но след това отново попаднал в лапите на опасния порок.

Източник: Уикенд