Мария и Миро Дзвера се държат и изглеждат тотално неадекватно за ситуацията, в която бяха само допреди броени седмици. След като якият като бик Соколов едва не смаза от бой дребната заралийка, а тя пищя като скубана циганка и рева, че го иска в затвора, днес двамата шокираха мрежата.

Буквално преди минути Мара Отварачката пусна снимки, на които тя и мъжлето й са повече от хепи, влюбени и все едно ей сегичка ще се женят наново. Разбира се, сватба няма, тя вече отдавна мина, но Мария и Миро участвали в онлайн интервю, което щяло много да ни развълнува и то съвсем скоро - това поне обеща чалгарката.

Невиждан цинизъм: Новите снимки на Мария и Мирослав шокираха всички! (ВИЖТЕ ГИ С ОЧИТЕ СИ)

Като ги видиш на кадрите, няма начин да не си разтъркаш очите и да се попиташ дали не сънуваш. Коя бита и заплашвана с убийство жена ще гледа така щастливо насилника си, освен ако не е тотално неадекватна или страдаща от сериозен стокхолмски синдром.

Невиждан цинизъм: Новите снимки на Мария и Мирослав шокираха всички! (ВИЖТЕ ГИ С ОЧИТЕ СИ) - Снимка 2

Припомняме, че преди дни гръмна и скандалът около чистото вече досие на Соколов, защото Мария оттегли жалбата си срещу него от МВР. Но не от невиждана и чиста любов, а заради интерес. Тя му поиска и той чинно й заплати сто бона, за да му прости тя по официален път.

"Интересно толкова ли са тъпи, че да продължават да говорят за чувства, при всички тези пари, шамари и сделки", попиляха ги в нета.