След като дълго време беше сама, може би вече няколко години, Жана Бергендорф се похвали, че е обвързана. Певицата, известна повече със скандалите около себе си, отколкото с творчество, призна, че е намерила страхотен мъж и е адски влюбена в него.

"Да, имам връзка, имам гадже - както искате го наречете. Хепи съм, не спирам да се усмихвам и той ме праща в рая всеки път", въодушевена е Жана, а очите й блестят. Е, надяваме се да блестят само от любов, а не и от някакви други добавки...

Тя отказа да разкрие самоличността на въпросния мъж, защото връзката им била отскоро. Помним, че навремето Бергендорф ходеше с по-млад от нея мачо, с когото обаче пиеха, друсаха и едва не се избиха по време на ежедневните си кавги.

Мнозина не могат да разпознаят онази Жана от Х Фактор в жената, която виждат сега - особено що се касае до теглото, което й се е удвоило. Това обаче е следствие от зависимостта й към дрогата, както и опитите да се откаже от нея.

Близките й се надяват този път да е избрала някой наистина читав мъж, а не поредният боклук, който да я дърпа към дъното.

Източник: Crimesbg.com