Динко Вълев е неспасяем

Ловецът на бежанци, както е известен ямболията, отново се отдаде на р@зврата. Одъртя, кран го смаза, една оцеля, но Динко Вълев си остана непроменен. Бившият брадър не се вълнува от нищо друго, освен от поркане, чалга диви или силиконки и щракане с пръсти и купонът да тече.

И сега баровецът вдигна пищно соаре и се изфука в мрежата, че иначе как ще разберат хората какви ги върши. На него той покани неизвестната поп фолк дива Ая, която обаче изпя любимата му песен „Йовано, Йованке“.

Вероятно добре се е представила, защото Динко останал толкова доволен, та й замятал каймета в скута. Историята мълчи дали празненството не е продължило и след като гостите са се разотишли, ама това си е в реда на нещата, шушукат авери.

Неспасяем: Динко Вълев пак награби фолкаджийка!А жена му…(Фото)

„Че българинът, щом се изръси щедро и след това не удари кьоравото, няма да го бъде“, философски заключават гостите куподжии на Динко.

Какво обаче ще каже съпругата на Динко, която му роди и две деца или и тя вече е поредната „безгласна буква на развилнял се богаташ“.

Пак при един от безкрайните си купони Динко се бе изтипосал в нета чистак гол до червенокоска, накитучен до козирката, без да го е грижа, че в къщата му го чакат съпруга и две деца.

Весела от София, която се врече във вярност на Динко и му роди две деца, също е плеймейтка с напъни да става певица. С днешна дата не е ясно обаче дали го е зарязала или търпи да гледа мъжа си как обикаля кръчмите, пръска луди пари и мачка чаршафите с различни мадами.

Източник: Crimesbg.com