Лео Бианки претърпя страшен инцидент, а близките му са в шок и палят свещи!

Чаровникът и винаги усмихнат италианец Лео Бианки претърпя тежък инцидент, а семейството му е разтърсено от ужаса, който преживя. Защото Лео бе на косъм да се прости с живота си, разкриха те.

Нещастието се случило по пътя към Бургас, където на самата магистрала Лео шофирал едва с 90 километра в час. Лош участък на самата магистрала "Тракия" обаче станала причина за спукването и на двете гуми от автомобила на Лео, който бил на косъм да загине на място, ако карал с малко по-голяма скорост.

[caption id="attachment_341412" align="alignright" width="300"]Лео Лео Бианки и близките му палят свещи за благодарност, защото днес можеше да го няма[/caption]

"Още се треса от ужаса, направо косата ми побеля. Ами, че това е магистрала. Колко са будалите като мен, дето карат с по 90 километра в час?! Нормално е на магистрала да се кара с над 100 километра в час. Само че при този лош път, тогава нямаше да съм жив и щяха да ме търсят някъде отстрани в канавките. Отидох после и запалих свещ, защото ако в онзи момент бях не с кола, а на мотор, определено нямаше да съм жив", разказва силно уплашеният Лео Бианки.

Той разкри, че точното място на магистралата, което е в изключително окаяно и много опасно състояние, е в участъка между Пазарджик и Пловдив. И че ще направи възможното да не мине повече оттам никога.

След нещастието с Лео, баща му и племениците са били в шоково състояние часове наред, а самият пострадал е минал за спешен преглед в болница. За късмет, състоянието на Лео Бианки е добро и няма никакви увреждания.

Припомняме, че Лео Бианки стана абсолютен любимец на зрителите още с дуетните си парчета с Део и Рафи, както и с участието си в Биг Брадър, където той бе един от най-спокойните, уравновесени и приятелски настроени към всички участници.

Към момента Лео се грижи за своите пицарии в столицата и най-вече за отглеждането на близнаците си от любимата Лучия.