Предупреждаваме отново, че гледката е отвратителна и хората със слаби стомаси не бива да гледат и да се хранят едновременно. А Мария... Мария я съветваме да заведе дело и да съди дерматолога си, освен ако не й върне заплатената сума в двоен размер, с триста писмени извинения и месеци на безплатни процедури.

Защо ли?! Ами, отговорът е пред очите ви - последната процедура по джуките на Мара Отварачката не просто е несполучлива. Тя е плашеща. Въпросният експерт буквално се е "изходил" върху устата й, особено върху горната устна, която е кошмарна.

Това е все едно са я нападнали поне десетина оси и всяка от тях си е забила отровното жило в нея. Как се гледа Мария с тази физиономия, не знаем, но още по-интересното е как я целува Миро Дзвера, макар да е свикнал с подобието на уста, което тя притежава от години.

Всъщност, забелязахме и друго - самата Марче си е качила безумното фото, на което си прави и маска около очите с пачове. Демек - вижте ме каква съм хубавица и каква естетична устичка имам... Найс, а?!

"Това чудо напълно е изгубило мярка и критериите й за красиво и уродливо са огелпени безвъзвратно", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com