Елена Кучкова заряза фасоните и изкуствените усмимки и изпадна в депресия!

Красавицата в Къщата на Вип Брадър Елена Кучкова, както тя самата се определи, шокира съквартирантите с внезапната си и неочаквана промяна. До днес непрестанно захилената и кокетна плеймейтка, фръцкаща се пред всички, изведнъж се затвори в себе си и избухна в неудържим плач. Елена Кучкова е в състояние на депресия и не спира да рони сълзи, за ужас на останалите.

Тя разкри на съквартирантите, че причината за сълзите й е чудовищен страх и предчувствие, че ще се случи нещо лошо. Но не в Къщата на Вип Брадър, а в семейството й. Вече няколко нощи подред Елена Кучкова сънувала смърт и ковчези, като веднъж умирал татко й, после родителката й, след тях братя и сестри.

[caption id="attachment_327769" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова умира от страх заради ужасните сънища, които я преследват[/caption]

Елена Кучкова е единствено дете в семейството си, затова адски се бои да не се случи най-лошото с някой от родителите или бабите и дядовците й. Разказала съня си на съквартирантите, те се опитаха да я успокоят, че всичко това е само следствие от нервите и напрежението в тази затворена среда. А според по-суеверните сънищата на Елена Кучкова вещаят не смърт, а щастие.

"Когато сънуваш такива страхотии и плачеш в съня си, няма да се случи лошо, а тъкмо обратното. Сънищата ти означават, че наяве ще се радваш, ще ти се случи нещо много хубаво и ще срещнеш живи хора. Та ние тук малко ли сме?!", опита се да я подкачи и успокои певицата Кали, но Елена Кучкова не повярва особено на думите й.

Плеймейтката призна, че наистина съжалява за това, че снощи на елиминациите са отстранили Евгени Минчев, а не нея. "Исках аз да изляза. Искам вече да се видя със семейството си и с гаджето, които много ми липсват. А и съм сигурна, че няма да издържа повече нито една гадна мисия. Ако оттук нататък пак ни накарат да спим в мръсотия или да правим гадни неща, аз ще съм първата, която ще откаже, а следователно всички ще ме намразят. Трябваше аз да изляза", през сълзи нареждаше Елена Кучкова.

Тепърва ще разберем дали тя все пак ще успее да се кротне и кошмарите й да спрат, или депресията й ще ескалира и сама ще пожелае да напусне шоуто още преди да бъде изгонена от зрителите.