Алчна за пари и охолен живот се оказа Анита Димитрова. Бившата изгора на Димитър Рачков, която бе с комика три години, преди той да "прогледне", е забърсала поредния богаташ, когото "изнудва". Това разкриха хора от близкото й обкръжение като споделиха, че блондинката отлично знае как да получава това, което иска.

"Прави го със с*кс, как иначе?! Стари к**венски номера, но интересното е, че още има тъпи мъже, които се връзват. Все едно "слива" не са виждали, горките, че се оставят всяка втора пача да ги върти на пръста си и да ги дои като крави", коментират източниците.

Ненаситна: Анита Димитрова "изнудва" поредния богаташ! (смени й физиономията, няма да я познаете - СНИМКИ)

С новото си завоевание Анита се хвалила от няколко месеца като успяла да му влезе под кожата дотам, че да го накара да й плати "смяната на физиономията". Последните й фотоси от Нова година са ясно доказателство за това, лицето й няма почти нищо общо с предишното.

Ненаситна: Анита Димитрова "изнудва" поредния богаташ! (смени й физиономията, няма да я познаете - СНИМКИ) - Снимка 2

Ясно е, че кадрите са видели и доста обработка с фотошоп, но промяната е очевадна - носа, скулите, брадичката, устните - всичко е сменено, а профилът й е тотално различен.

Навръх 31 декември Димитрова и въпросният "банкомат" са били в супер луксозен хотел в турския курорт Белек, от който тя не пропусна да се изфука. А колко време ще съумява да "дои кравата си", това вече е отделен въпрос.

Източник: Crimesbg.com