Дефект вместо ефект - но дори това е меко казано за жената до Иван Христов, която остави всички без думи, показвайки "новото" си лице. Ирина Тенчева, която е с няколко години по-възрастна от 43-годишния си любим, явно е преминала във фазата, в която отчаяно се опитваш да спреш стареенето.

Не, това не може да е жената на Иван Христов: Виж какво направи с лицето си Ирина Тенчева! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

И това е нещо абсолютно нормално за всяка жена, стига обаче да не залитнеш в друга посока. Очевидно е, че Тенчева се е подложила на няколко интервенции за подмладяване, след които обаче по-скоро би трябвало да съде доктора си, вместо да му плаща. Освен ако, разбира се, това не е лично нейна идея.

Лицето на Ирина Тенчева е коренно различно и мнозина изобщо не успяха да я познаят. "Стига, бе! Глупости! Тази бухнала поничка не може да е тя", коментират потребители в нета. Но де факто си е баш тя, любимата на Иван Христов.

Не, това не може да е жената на Иван Христов: Виж какво направи с лицето си Ирина Тенчева! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

За разлика от една Антония Петрова примерно, която е наблегнала на огромните джуки (да се чудиш как яде), то Тенчева е пестелива в тази област, но затова пък се е сдобила с такива гигантски кълбовидни скули, че ум да ти зайде. А с допълнителното "опъване" и "ботоксиране" физиономията й е коренно различна от тази, с която се е родила. Но щом така се харесва, а и на Иван му харесва...