Вили Марковска години наред беше символ за стил, нежност и деликатност сред актрисите. Звездата от "Шивачки" и "Столичани в повече" винаги е била пример за естествена красота като стигна дори дотам да се откаже от грима. Във времето на силикона, ботокса и филърите, Марковска се явяваше бунтарка, призоваваща към натуралната женска хубост.

Тъкмо затова потребители останаха потресени от последната й снимка, на която Вили не е себе си. Ако не знаем, че това е личният й профил и самата тя не бе публикувала фотото, щяхме да решим, че е някоя друга мома.

Не може да бъде: Това не е нежната Вили Марковска! (със скули като яйца и... СНИМКИ)

Фактът, че Марковска е с червило на снимката, изобщо не ни засяга - а и не можеш цял живот да не носиш грим и да ходиш като умита. Така че - разкрасила се, супер!

Шокиращото е това, което виждаме от двете страни на лицето й, водещи се скули. Определено издутините приличат на яйца и мнозина са категорични, че това се прави не с макиаж, а само и единствено при дерматолог, който да те наблъска с филъри.

"Защо се е загрозило това момиче?! Нали беше против изкуственото, нали се занимаваше с йога и други прекрасни неща... Дано само и тя не се плъзне още повече към всеобщата изродена мода, че ще стане страшно", коментират в нета.