Кой да предположи, че не само може да има нещо общо между певеца Миро Каризмата и моделката Моника Валериева, ами и то да е лют спор?! Спор, заплашващ да прерасне в скандал, че и в "хващане за гушите" (е, разчитаме на това, че Миро е джентълмен)...

Причината за сблъсъка между Миро и Моника не е лична, камо ли романтична и слава Богу - не си ги представяме заедно. Поводът е чисто политически и социален като става дума за конфликта между Израел и Палестина.

Не е за вярване: Миро Каризмата на нож с... Моника Валериева! (всичко за скандала)

Според Мирослав Костадинов, както е пълното име на Каризмата, социалната мрежа Инстаграм толерирала Палестина като умишлено триела, наказвала и премахвала от себе си материали с неудобно или откровено "черно" съдържание за палестинците. Миро вярва, че в общи линии Хамас има контрол над мрежата и съдържанието й като това е в ущърб на Израел.

Моника Валериева пък кресна точно обратното и нададе вой, че Инстаграм премахвала истината за изстрадалия палестински народ, тъй като била изцяло и само на страната на Израел. Знаем, че Валериева прие исляма преди няколко години и е явно чувствителна по темата.

"Моля ви, първо проверете и четете обстойно, а не бързайте с изводите за която и да било страна", казва Моника.